Fruit Fortune

4.00/5 Punkten basierend auf 0 Bewertungen 0 1 Fruit Fortune

So spielen Sie Fruit Fortune

Klicken Sie hier für die Druckansicht
Pelin esittely:

Tiesitkö, että hedelmät voivat olla hyvinkin arvokkaita, ja niitä kannattaa kerätä reippaasti? Quasar Gaming on ainakin sitä mieltä. Tämä peliyhtiö on nimittäin luonut hedelmäpelin, jossa pääset tavoittelemaan suotuisia yhdistelmiä ihan ruoan avulla. Fruit Fortune on yksinkertainen ja kaunis kolikkopeli. Retrohedelmäpelit ovat selvästi olleet inspiraation lähteenä kolikkopelin kuvakkeiden osalta, sillä tulet näkemään slotissa ainakin paljon hedelmäsymboleita. Vaikka pelissä on retrohenkeä, on se silti moderni slotti monin nykyaikaisin erikoisominaisuuksin. Kaiken lisäksi tarjolla on onnekkaalle pelaajalle varsin muhkea jättipotti.

Ulkoasultaan tämä kolikkopeli on hyvin yksinkertainen. Tummanvihreää hedelmätapettia vasten piirtyy viisi kiekkoa, joille värikkäät ja hohtavat kuvakkeet asettuvat kolmeen riviin. Kiekot pyörivät futuristisen musiikin säestämänä ja naksahtavat pysähdyksiin. Voittolinjoja pelissä on 10 kappaletta. Päätä itse, kuinka monta voittolinjaa haluat pitää aktivoituna. Mikäli haluat lähteä jahtaamaan upeita voittoja klassisen modernissa kolikkopelissä, kannattaa sinun laittaa rullat pyörimään!

Kerää itsellesi jalokiviä ja hedelmiä, joiden avulla saat pussitettua itsellesi upeita voittoja!

Kuinka pelata Fruit Fortune slottia:

Fruit Fortune slotissa kaikki voitot aktivoituvat samaa sarjaa olevien kuvakkeiden avulla. Jokainen voittava rivi aktivoituu vain vasemmalta oikealle, tosin scatter-merkki on poikkeus tähän sääntöön. Vain suurimmat voitot jokaiselta riviltä maksetaan. Mahdolliset scatter-voitot lisätään voittavaan riviin. Pelin voittotaulukosta näet panostasi vastaavat voitot. Mikäli haluat yrittää pussittaa suurempia voittoja, voit aina kasvattaa kokonaispanostasi kolikon arvon avulla. Voit nostaa arvoa neljästä sentistä jopa viiteen euroon asti, jolloin sekä peruspotin voitot että ylänurkassa näkyvä jättipotti kasvavat silmissä. Muista kuitenkin pitää pelikassaasi silmällä suurilla panoksilla pelatessasi.

Hedelmät ja jalokivet tippuvat syliisi jo pelkällä 0,40 sentin panoksella, mutta voit myös pyöritellä kiekkoja jopa 50 eurolla. Kolikkopelissä ei ole järin keskiverto/korkea volatiliteetti, mutta sen teoreettinen palautusprosentti on 94%.

Voittojen kerääminen Fruit Fortune slotissa onnistuu näppärästi pelissä olevien kuvakkeiden avulla. Hedelmät, kuten kirsikat, appelsiinit, sitruunat ja luumut, mahdollistavat pienien voittojen keräämisen yhdessä kellojen, rypäleiden ja melonien kanssa. Keskikokoiset voitot käärit punaisen bar-symbolin, sinisen 2-barin ja vihreän 3-barin avulla. Suuri punainen seiska tarjoaa isoja voittoja yhdessä sinisen timantin kanssa. Narri on pelin arvokkain symboli. Scatterina on edellä mainittu sininen timantti, kun taas wildina on slotissa esiintyvä narri. Wildin avulla voit voittaa kolikkopelin huikean kokoisen jättipotin.

Fruit Fortune ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Wild korvaa slotin muut kuvakkeet, mutta ei scatteria. Fruit Fortune -ilmaiskierrokset aktivoit kolmen scatterin avulla. Saat silloin 10 ilmaispeliä käyttöösi. Ilmaiskierrosten aikana kiekoille ilmestyy ylimääräisiä narreja. Voit myös kerätä lisää ilmaiskierroksia scattereiden avulla. Mikäli sinua kiinnostaa satojen tuhansien eurojen arvoisen jättipotin voittaminen, tulee sinun kerätä 15 narria pelin kiekoille. Peruspelin pääpotin voitat viidellä narrilla, jolloin saat panoksesi 400-kertaisena takaisin. Kolikkopeliin sisältyy myös tuplauspeli, joka aktivoituu jokaisen voiton yhteydessä. Tuplauspelin aikana sinun tulee arvata oikein seuraavan kortin väri. Voittomahdollisuutesi on 50/50.

Fruit Fortune on kolikkopeli, joka sopii kaikille pelaajille. Olit sitten aloittelija tai jo kokenut pelaaja, pääset nauttimaan jännittävistä pelihetkistä. Progressiivinen jättipotti voi osua kohdalle koska tahansa!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Hedelmät ovat monien pelaajien mieleen. Quasar Gaming antaa pelaajilleen mahdollisuuden kerätä näitä herkkuja sylin täydeltä upeassa Fruit Fortune -slotissa. Slotin ilmaispelit saavat pulssin kohoamaan. Millaiset voitot sinua voivatkaan odottaa seuraavan kierroksen aikana? Osuuko kohdalle peräti pelin progressiivinen jättipotti? Onnekkaimpia pelaajia odottavat upeat voitot, joita kannattaa ehdottomasti tavoitella hohtavien kuvakkeiden avulla. Tämä upea ja yksinkertainen slotti on varmasti monien mieleen ja tuo mukavaa vaihtelua modernien slottien keskelle. Pinotut kuvakkeet auttavat huomattavasti voittojen keräämisessä etenkin ilmaiskierrosten aikana.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Ihr Browser ist veraltet!

Bitte aktualisieren Sie Ihren Browser, um diese Website korrekt darzustellen. Den Browser jetzt aktualisieren

×