Helena™

0.00/5 Punkten basierend auf 1 Bewertungen 1 1 Helena™

So spielen Sie Helena™

Klicken Sie hier für die Druckansicht
Pelin esittely:

Oletko koskaan halunnut asua tai vain käydä muinaisessa Kreikassa? Nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä tutustumaan Troijan kauniiseen kaupunkiin. Quasar Gaming mahdollistaa sinulle tämän ainutlaatuisen ja jännittävän aikamatkan. Astellessasi kivisiä katuja pitkin pääset ihailemaan paikallisten ihmisten käsitöitä. Upeita ruukkuja ja koristeellisia lautasia, joita voi asettaa esimerkiksi ikkunalle. Pian löydät itsesi kaupungin temppelistä, jossa muistetaan kaunista Helena jumalatarta. Helena™ slotin ulkoasu on liki yhtä kaunis kuin itse jumalatar. Aurinko laskee merelle ja maalaa hänen temppelinsä kullalla ja punaisella.

Kuvakkeet ovat kauniita ja ne sopivat pelin ulkoasuun hyvin. Rikkauksien kerääminen erilaisten kultaisten koriste-esineiden avulla onnistuu varsin rattoisasti. Kiekot ovat kolme kuvaketta korkeat ja niitä on yhteensä viisi kappaletta. Voittolinjoja kolikkopelistä löytyy 10 kappaletta. Kun onnistut aktivoimaan voittolinjan, korostetaan se erikseen yksinkertaisen animaation avulla samalla, kun muut kuvakkeet joutuvat varjon puolelle.

Muista tervehtiä kaunista jumalatarta. Kenties hän palkitsee sinut ruhtinaallisesti uskollisuudestasi?

Kuinka pelata Helena™ slottia:

Helena™ slotissa sinun on tarkoitus aktivoida voittolinjoja samanlaisten kuvakkeiden avulla. Jokaiselta riviltä maksetaan vain suurimmat voitot. Kaikki voitot pussitetaan vain, kun kuvakkeet asettuvat riviin vierekkäisille kiekoille. Tämä sääntö ei kuitenkaan päde scatter-merkkiin, joka jakaa scatter-voitot riippumatta siitä, ovatko kuvakkeet vieretysten vai ei. Matkasi kohti voittoja alkaa siitä, että asetat itsellesi sopivan kokoisen panoksen kiekkojen alta löytyvästä paneelista. Tämä samainen panos määrittää myös sen, miten isoja voittoja sinun on mahdollista voittaa. Kannattaa toki pitää mielessä se, että suuri panos syö pelikassan nopeasti loppuun. Tämän takia monet suosivat strategiaa, jossa pelataan mahdollisimman pienellä panoksella.

Tämä slotti saattaa sopia parhaiten heille, joilla on hiukan suurempi pelikassa. Pienin panos on kaksi euroa ja suurin on 50 euroa. Kolikkopelistä löytyy keskiverto volatiliteetti, kun siinä on 96.45% palautusprosentti.

Helena™ slotin kuvakkeet on upeasti toteutettu. Violetti 9, purppura 10, sininen J, vihreä Q, punainen K ja keltainen A on reunustettu kullalla. Näin nämä pieniä voittoja tarjoavat kuvakkeet huokuvat arvoistansa arvokkuutta. Keskikokoisia voittoja saat lautasen ja ruukun avulla. Isot voitot taas kilisevät pussiin rannekorun, mustatukkaisen miehen ja soturin avulla. Scatter on pelin toiseksi arvokkain symboli, kun taas wild on arvokkain. Scatterina on kuva kaupungista, joka kylpee laskevan auringon valossa. Wildina on itse jumalatar Helena. Wild korvaa slotin muut symbolit, mutta ei scatteria.

Helena™ ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Wildin osallistuessa voittavan rivin luomiseen tuplaat voittosi. Ilmaiskierrosten aikana sinulla on käytössäsi 15 ilmaispeliä ja 3-kertainen kerroin. Helena™ -ilmaiskierrosten pariin pääset vähintään kolmella scatterilla. Pelin aikana käytössä ovat toiset kiekot. Sinun on myös mahdollista kerätä itsellesi lisää ilmaispelejä pelin aikana. Sitten kun haluat päästä käsiksi slotin jättipottiin, on sinun kerättävä kiekoille viisi wildia. Viidellä wildilla voitat panoksesi 1000-kertaisena. Scattereiden avulla voit puolestaan voittaa panoksesi 100-kertaisena. Ilmaiskierrosten lisäksi slotista löytyy tuplauspeli, joka aktivoituu jokaisen voiton yhteydessä mikäli et pelaa autoplayn avulla.

Kaunis Helena™ slotti viihdyttää sinua pitkään. Ihastuttavan jumalattaren näkeminen kiekoilla tarkoittaa siunattuja voittoja, jotka ovat ehdottomasti keräämisen arvoiset. Onnistutko sinä voittamaan pelin jättipotin?

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Quasar Gaming antaa sinulle mahdollisuuden matkata jännittäviin kohteisiin ympäri maailman ilman, että sinun tarvitsee edes poistua kotoa. Esimerkiksi matka muinaiseen Kreikkaan onnistuu näppärästi Helena™ slotin avulla. Laitat vain kiekot pyörimään ja nautit upeista voitoista jotka keräät itsellesi. Slotin ominaisuudet, kuten ilmaispelit, tuplauspeli, wild ja scatter, auttavat sinua tavoittelemaan suurempia voittoja. Voit kokeilla pelaamista täysin ilmaiseksi ja siten tutustua peliin rauhassa, jonka jälkeen voit pelata rahasta ja voittaa vaikka slotin jättipotin. Ei muuta kuin onnea peliin!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Ihr Browser ist veraltet!

Bitte aktualisieren Sie Ihren Browser, um diese Website korrekt darzustellen. Den Browser jetzt aktualisieren

×