Jack Hammer

0/5 Punkten basierend auf 0 Bewertungen 0 1 Jack Hammer

So spielen Sie Jack Hammer

Klicken Sie hier für die Druckansicht
Pelin esittely:

Jack Hammer™ on tyylikäs, retrohenkinen kolikkopeli. Pelissä pääset sukeltamaan 1920-luvun supersankaritarinaan. Jack Hammer on rakennettu sarjakuvamaiseksi seikkailuksi. Pelin taustalla on ruotsalainen pelitalo NetEnt, joka on erikoistunut muun muassa teemapohjaisiin kolikkopeleihin. Pelistä näkeekin, että kokemusta kokonaisvaltaisista sloteista löytyy. Taustalla soi aikakauteen sopiva jazzmusiikki, samoin pelin äänitehosteet on viimeistelty teeman mukaiseksi. Jack Hammer on kuitenkin pohjimmiltaan klassinen kolikkopeli, jossa sinun tulee kerätä voittolinjalle peräkkäin riittävä määrä voittosymboleja. Symbolien voittoarvot voi tarkistaa helposti pelin ohjeista. Nyt kannattaa laittaa kiekot pyörimään!

Jack Hammer™ Slotin pelilogiikka on melko perinteinen kolikkopeli mukavilla pikku koukuilla. Pelissä on viisi kiekkoa, joissa on jokaisessa kolme voittosymbolia. Kiekot on aseteltu vierekkäin. Niiden seassa on 25 voittolinjaa, joiden määrä on täysin lukittu. Ne voi helposti tarkistaa viemällä hiiren pelialustan reunalla olevien puhekuplien päälle. Tämä kaikki löytyy pelin ohjeista vielä selkeämmin esitettynä.

Onko sinusta elämäsi supersankariksi? Lähde sarjakuvaseikkailuun ja voita isoja rahakasoja.

Kuinka pelata Jack Hammer™ slottia:

Aloittaessasi pelaamaan Jack Hammer™ kolikkopeliä, sinun tarvitsee miettiä vain kahta asiaa. Nämä ovat panostustaso ja kolikon arvo. Pelin voittolinjojen määrä on lukittu 25:een. Panostustaso kertoo, kuinka monta kolikkoa laitat yhdelle voittolinjalle. Minimi on yksi kolikko ja maksimi kymmenen kolikkoa. Max Bet -napilla voit laittaa suoraan kymmenen kolikkoa. Kolikon arvon minimi on yksi sentti ja maksimi yksi euro. Tämän jälkeen voit laittaa rullat pyörimään. Voit myös laittaa pelin automattipelille. Automaattipelille löytyy paljon eri asetuksia, joten kannattaa etsiä itsellesi sopivat säädöt. Automaattipelin voi keskeyttää milloin tahansa.

Jack Hammerin teoreettinen palautusprosentti on 97%, joka kestää hyvin vertailua. Peli luokitellaan volatiliteettitasolle alhainen volatiliteetti, eli pelissä ei ole suurta riskiä menettää koko pelikassaa. Maksimipanos on 250 euroa ja minimipanos on 25 senttiä.

Vaikka Jack Hammer™ onkin peruspeliltään tavallinen slotti, niin tästäkin pelistä löytyy paljon hauskoja erikoisuuksia. Pelistä löytyy wild, jonka tunnistat Wild!!-tekstistä. Se toimii pelin jokerina eli se korvaa minkä tahansa muun merkin, paitsi Free Spins -symbolin. Pelin erikoisuutena on Sticky Win -ominaisuus. Kun kiekoille muodostuu voiton takaava symbolijono, niin nämä symbolit lukitaan paikalleen myös seuraavalle kierrokselle. Muut symbolit taas vaihdetaan tavalliseen tapaan. Näin jatketaan niin kauan kunnes uusia voittoja ei enää synny. Tämä mahdollistaa korkean voittotodennäköisyyden.

Jack Hammer™ ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Jack Hammer™ -pelistä löytyy myös mahdollisuus tienata ilmaiskierroksia. Pelissä on erillinen Free Spins -symboli, jonka tunnistat sekä tekstistä että siitä, että se on pommi. Viidellä symbolilla saat kymmenen kihelmöivän jännittävää ilmaispeliä, kuudella 15, seitsemällä 20, kahdeksalla 25 ja vähintään yhdeksällä jopa 30. Kun sitten vihdoinkin pääset pelaamaan näillä ilmaiskierroksilla, niin kaikki voitot jopa kolminkertaistetaan. Ilmaiskierrokset kuitenkin pelataan samalla panostuksella kun ne on tienattu. Ilmaispelien aikana voit luonnollisesti tienata vielä lisää ilmaiskierroksia, jotta adrenaliinitasosi kohoaisi vielä entisestään.

Jack Hammer™:n erikoisominaisuudet kohottavat voitot tappiin helposti. Erityisesti Sticky Win -ominaisuus pelaa mukavasti pelaajan pussiin: mitään ei menetetä, mutta aina on mahdollisuus koettaa suuria voittoja.

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Vaikka Jack Hammer™ onkin upea ja kokeilemisen arvoinen peli, on kuitenkin mahdollista aloittaa hyvin matalalla kynnyksellä ilman taloudellista riskiä. Quasar Gaming antaa mahdollisuuden pelata Jack Hammeria leikkirahalla. Tämä ilmaispeli on käytössä vain rajoitetun ajan. Kannattaa siis joko kirjautua sisään tai rekisteröityä kasinollemme, jolloin pääset pelaamaan leikkirahalla rajoittamattomasti. Toki näin upea peli on parhaimmillaan oikealla rahalla, joten kannattaa aika nopeasti laittaa euroja koneeseen ja päästä pelaamaan isoista voitoista. Pelin päävoitto on peräti huikeat 750 000 euroa.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Ihr Browser ist veraltet!

Bitte aktualisieren Sie Ihren Browser, um diese Website korrekt darzustellen. Den Browser jetzt aktualisieren

×