Jesters Crown

0.50/5 Punkten basierend auf 1 Bewertungen 1 1 Jesters Crown

So spielen Sie Jesters Crown

Klicken Sie hier für die Druckansicht
Pelin esittely:

Narreilla ei usein nähdä kruunuja. Narrien tehtävänä usein olikin tarinoiden kerronta ja hovin viihdyttäminen. Quasar Gaming on kuitenkin päättänyt kruunata narrinsa. Tässä Quasar Gaming slotissa narri pääsee nauttimaan ylellisyydestä. Jester’s Crown slotissa on keskiaikaan sijoittuva teema. Peli on itsessään hyvin selkeä. Pelialue on kooltaan 4×5 oleva neliö, kuvakkeet ovat värikkäitä ja pelin tausta on hyvin kaunis. Tausta on hivenen unimainen, jolloin voimme olettaa, että kyseessä saattaa olla narrin oma haavemaailma. Pelissä on myös tuttuja hahmoja, kuten esimerkiksi neito Maria ja Robin Hood. Autatko narria pääsemään valtaistuimelle vai kruunataanko sinut uudeksi kuninkaaksi?

Kiekkoja kolikkopelistä löytyy yhteensä viisi kappaletta. Kuvakkeet asettuvat kiekoille neljään riviin. Kiekkojen pyöriessä soi mekaaninen musiikki. Slotissa on jopa 40 voittolinjaa ja kaksi eri jättipottia. Slottiin on lisätty myös kaksi eri wildia, scatter ja ilmaiskierrokset. Tämän lisäksi mukana on vielä tuplauspeli. Jännittäviä pelihetkiä on siis luvassa, mikäli vain uskallat astua Sherwoodin metsässä olevan järven rannalle!

Pysyykö prinssi Juhana vallassa, kruunataanko narri vai rikastutko sinä? Laita kiekot pyörimään ja ota selvää!

Kuinka pelata Jester's Crown slottia:

Jester’s Crown on siitä mielenkiintoinen slotti, että se aluksi vaikuttaa liki klassiselta hedelmäpeliltä, mutta kun kiekot sitten ilmestyvät eteen, on luvassa jännittävät pelihetket. Koska slotissa on Robin Hood ja neito Maria, voisi narrin melkein ristiä prinssi Juhanaksi. Slotissa olevat 40 voittoriviä ovat säädettävissä ja ne on kaikki myös värikoodattu erikseen. Voit valita montako pidät aktivoituna paneelista, jossa lukee Lines. Panoksen taas asetat itsellesi Bet/Line-paneelista, joka löytyy kiekkojen alta. Pienimmillään valitsemasi kolikon arvo, voi olla yhden sentin verran ja suurimmillaan se on 1,25 euroa.

Kolikon arvot asettavat pienimmän kokonaispanoksen 0,40 senttiin ja suurimman 50 euroon. Peli sopii siis hyvin kaikille pelikassasta riippumatta. Slotissa ei ole korkea volatiliteetti vaan se on enemmänkin alhainen, koska teoreettinen palautusprosentti on 94%.

Jester’s Crown slotin kuvakkeet sopivat suhteellisen hyvin Robin Hood teemaan, mikäli Robin kävi kasinolla. Pienimmät voitot pussitat itsellesi värikoodattujen symboleiden avulla, joita ovat 9, 10, J, Q, K ja A. Keskikokoiset voitot puolestaan saat viulun, rummun ja noppien avulla. Sekä Robin Hood että neito Maria palkitsevat sinut isoilla voitoilla, kun taas suurimmat voitot keräät narrien ja scatterin avulla. Narrit toimivat pelin wildeina ja niitä löytyy kaksi erilaista. Scatterina taas toimii kultainen kruunu, jolla pääset slotin ilmaiskierrosten pariin. Wildit korvaavat muut symbolit scatteria lukuun ottamatta.

Jester's Crown ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Jester’s Crown -ilmaiskierrokset saat aktivoitua, kun keräät vähintään kolme scatteria kiekoille. Saat silloin käyttöösi 12 ilmaispeliä. Ilmaispelien aikana Narri x2 symboli on käytössä, jolloin kaikki voitot voidaan kaksinkertaistaa. Ilmaiskierrosten aikana keskimmäiselle kiekolle ilmestyy vain wildeja. Slotissa olevat kaksi jättipottia ovat voitettavissa eri pelien aikana. Tavallinen jackpot voitetaan peruspelin aikana, mikäli onnistut saamaan 20 narria kiekoille. Tämä potti näkyy slotin vasemmassa yläkulmassa. Slotin oikeassa yläkulmassa on taas Narri x2 jättipotti, joka voitetaan ilmaiskierrosten aikana. Panoksesi koko vaikuttaa jättipottien kokonaissummaan.

Jester’s Crown on erittäin värikäs kolikkopeli, jossa voit voittaa yhden slotin suurista jättipoteista. Mikäli haluat auttaa Robin Hoodia, kannattaa sinun laittaa kiekot pyörimään!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Jester’s Crown slotti on mielenkiintoinen peli. Jättipotit tekevät pelistä entistäkin jännemmän, sillä koskaan et tiedä, oletko sinä yksi onnekkaimmista voittajista seuraavalla kierroksella. Kolikkopelin anteliain ominaisuus on sen ilmaispelit, joten niitä kannattaa itselleen ehdottomasti kerätä. Quasar Gaming antaa sinulle mahdollisuuden pelata slottia täysin ilmaiseksi. Mikäli kuitenkin haluat upottaa kyntesi sen jättipotteihin, kannattaa sinun uskaltaa panostaa peliin rahaa. Silloin päätähuimaavat voitot voivat olla sinun. Lähde siis rohkeasti uuteen seikkailuun keskiajalle ja laita kiekot pyörimään! Rikkaudet odottavat jo sinua!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Ihr Browser ist veraltet!

Bitte aktualisieren Sie Ihren Browser, um diese Website korrekt darzustellen. Den Browser jetzt aktualisieren

×