Thief

0/5 Punkten basierend auf 0 Bewertungen 0 1 Thief

So spielen Sie Thief

Klicken Sie hier für die Druckansicht
Pelin esittely:

Thief™ on kohtuullisen perinteinen hedelmäpeli klassisella pelialustan asettelulla sekä pelilogiikalla. Vaikka aluksi näyttäisikin siltä, ettei Thief voisi tarjota mitään uutta kokeneelle slottipelaajalle, tilanne on aivan toinen. Thiefin takana on ruotsalainen pelitalo NetEnt, joka on yksi nettislottien laadukkaimpia valmistajia. Thiefissä pääset astumaan rikollisen maailmaan, kun peli heittää sinut sateiselle ja synkälle kujalle. Taustalla soi jännityselokuvista tuttu musiikki, joka nostaa jo itsessään sykettä ylöspäin. Tehosteäänet on viimeisen päälle viimeistelty ja tukevat hyvää pelikokemusta. Pelissä on moderni ote, mikä tekee pelistä todella miellyttävän pelata.

Thiefissä on viisi kiekkoa. Kiekot sisältävät yhteensä 15 symbolia, joten kyseessä on perinteinen slottiasettelu. Pelissä on yhteensä 25 voittolinjaa, jotka voi helposti tarkistaa joko kiekkojen vierestä viemällä hiiren kursorin numeroiden päälle tai pelin ohjeista. Voittolinjojen määrä on lukittu, joten et voi vaikuttaa kuinka monella linjalla peliä pelataan. Pelin ohjeet voi aina tarkistaa pienen kysymysmerkki-painikkeen takaa.

Onko sinusta rikollisneroksi vai jäätkö poliisin haaviin? Selvitä taitosi tässä upeassa slotissa.

Kuinka pelata Thief™ slottia:

Thief™ toimii samalla logiikalla kuin monet muutkin kolikkopelit. Voittolinjojen määrä on lukittu, joten pelaat aina 25 voittolinjalla. Tämän jälkeen määrität tason (level) kuinka monta kolikkoa haluat panostaa voittolinjaa kohden. Voit valita yhden ja kymmenen kolikolta väliltä. Max Bet -näppäimen avulla voit valita suoraan kymmenen kolikkoa. Tämän jälkeen voit määrittää kolikon arvon. Pienin arvo on yksi sentti ja suurin 50 senttiä. Jos haluat, että peli pyörii hetken automaatilla, niin tämä onnistuu autoplay-toiminnon avulla. Automaattipelissä määrität kierrosmäärän kuinka monta peliä pelataan, mutta sen voi keskeyttää missä vaiheessa vain.

Thief™:n yhden kierroksen minimipanos on 25 senttiä ja maksimipanos on 125 euroa. Peli on arvioitu volatiliteettitasolle korkea volatiliteetti eli kannattaa hieman tarkkailla pelikassaa, mutta toisaalta on myös mahdollisuus rikastua isosti. Thiefissä on 96.5% palautusprosentti.

Thiefin perussymbolit tunnistat pelikorteista tutuista symboleista sekä varkaiden tarvitsemista välineistä. Näistä jälkimmäiset tuottavat hieman suurempia voittoja. Tarvitset voittosymboleja voittolinjalle vähintään kolme peräkkäin vasemmalta oikealle. Thiefissä on myös wild, jonka tunnistat naisvarkaasta. Wild voi tulla kolmelle keskimmäiselle kiekolle. Tämän erikoisuus on se, että wild levittäytyy koko kiekon kokoiseksi eli yksi wild onkin kolme wildia. Thief™:ssä on myös kahdenlaisia scattereita: tavallisia sinisiä sekä punaisia adrenaliini-scattereita. Kolme scatteria antaa sinulle kymmenen ilmaiskierrosta. Ne voivat olla missä tahansa järjestyksessä, mutta ne esiintyvät vain kolmella viimeisellä kiekolla.

Thief™ Ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Thief™ tarjoaa hyvän määrän ilmaiskierroksia. Ansaitset kymmenen ilmaiskierrosta, jos saat vähintään kolme scatteria pelialustalle. Scatterit saavat olla punaisia tai sinisiä. Myös ilmaiskierrosten aikana voi tienata lisää ilmaispelejä samoilla ehdoilla. Ilmaiskierrokset pelaa samalla panostuksella kuin ne on ansaittu. Jos saat kolme punaista adrenaliini-scatteria, saat kymmenen adrenaliini-ilmaiskierrosta. Näiden aikana pelialustalta poistetaan vähemmän arvokkaat symbolit ja peliin tuodaan pelin suurin aarre: timanttisymboli, joka on kaikkien varkaiden tavoite ja, joka mahdollistaa todella suuret voitot. Jos saat viisi timanttisymbolia voittolinjalle, voitat peräti 5000 kolikkoa.

Thief™ on upea ja moderni kolikkopeli, joka tarjoaa erittäin antoisan wildin sekä paljon ilmaiskierroksia. Pelin päävoitto on peräti 5000 kolikkoa.

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Quasar Gaming tarjoaa mahdollisuuden kokeilla peliä ilmaiseksi. Voit siis kokeilla peliä leikkirahalla ja tarkastaa onko Thief peli sinun makuusi. Kannattaa kuitenkin joko kirjautua sisään tai luoda uusi tunnus kasinollemme. Tällöin ilmaispelaamista ei ole rajoitettu ajallisesti, mutta erityisesti pääset pelaamaan Thief™:n erittäin antoisasta päävoitosta. Kun pelaat oikealla rahalla, pääset nauttimaan pelin useista upeista puolista. Pelin kehittänyt NetEnt on tehnyt todella hyvää työtä tehdessään tämän slotin. Peli tarjoaa jännittäviä hetkiä pitkiksikin ajoiksi sekä tarjoaa uutta kokeneellekin slottipelaajalle.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Ihr Browser ist veraltet!

Bitte aktualisieren Sie Ihren Browser, um diese Website korrekt darzustellen. Den Browser jetzt aktualisieren

×